Opalen i Växjö

Aktuellt Entreprenad Projekt
I stadsdelen Öster i Växjö bygger vi nya bostadsrätter. 

I maj 2024 började byggnationen av flerfamiljshuset på Alpgatan, där vi ska skapa 25 lägenheter på två till fyra rum och kök (59-92 m²). Alla bostäder får balkong eller uteplats, minst ett helkaklat badrum och i en del lägenheter bygger vi också en mindre gäst-wc. 

Utvändigt blir det en fasad med klassisk stående träpanel i två olika gula kulörer, medan entréhallen får en vacker roströd nyans. Panelen på fasaden kommer även brytas av med stående ribbor vid både entrén och vindsvåningarna.  

På innergården bygger vi ett praktiskt miljöhus. Det blir också en gemensam cykelparkering och 19 parkeringsplatser. Här finns även ett grönskande gårdsutrymme med flera sittplatser och plats för umgänge grannar emellan. 

Läs mer på OBOS Kärnhems webbplats. 

 

Fakta
Kund OBOS Kärnhem AB
Projekttyp Nybyggnation
Entreprenadform Totalentreprenad
Projekttid Byggstart maj 2024
Kontaktperson

Större projekt

Magnus Olsson
073-860 06 40

magnus.olsson@hicconstruction.se

Hic Construction Magnus Olsson
Vi gör det tillsammans

Vi gör det tillsammans

Som nystartat företag finns en kraft i att göra saker på ett nytt sätt, utan att belastas av traditioner och oskrivna regler. Hic Construction är ett kundnära, personligt och lokalt byggföretag du kan lita på.

För nästa generation

För nästa generation

Hic Construction är ett modernt, jämställt och digitalt byggföretag som tänker långsiktigt och är varsamma med gemensamma resurser. Med nästa generation i åtanke. 

Med hållbarhet i fokus

Med hållbarhet i fokus

För oss handlar hållbarhet om kompetens, säkerhet och kvalitet på jobbet. Vi vill erbjuda en arbetsplats där varje medarbetare känner sig sedd och gör skillnad.