Om Hic

Magnus och Pär från Hic Construction
Hic Construction – ett modernt byggföretag med visioner

Hic Construction är ett nytänkande och modernt byggbolag i Växjö som är specialiserat på entreprenader och byggservice.

Vi som är grundare heter Magnus Olsson och Pär Arnesson. I december 2020 drog vi igång och ett år senare var vi runt 30 personer.  Vi är inne på en helt fantastisk resa tillsammans med alla medarbetare och kunder. 

Siktet är inställt på att bli ett av de största byggföretagen i regionen. Men framförallt ska Hic Construction vara ett hållbart och jämställt byggföretag som utmanar en traditionell bransch.

Vi erbjuder en trygg och modern arbetsplats där medarbetare har de bästa förutsättningar att trivas och samarbeta väl. Kompetensutveckling och högt säkerhetstänk är självklart.

Hållbara kundrelationer är en annan hjärtefråga. Vi ska förstås driva ett byggbolag dit kunderna gärna återvänder – gång på gång.

Ett modernt företag värd namnet behöver också en digital strategi. Vi ersätter alltid papper med digitala alternativ när möjligheten finns. Fördelarna är att både vi och våra kunder sparar tid, byggprocessen blir effektiv och antalet byggfel minskar.

Välkommen till Hic Construction, antingen du är kund eller blivande medarbetare.

Magnus Olsson & Pär Arnesson

Vi gör det tillsammans

Vi gör det tillsammans

Som nystartat företag finns en kraft i att göra saker på ett nytt sätt, utan att belastas av traditioner och oskrivna regler. Hic Construction är ett kundnära, personligt och lokalt byggföretag du kan lita på.

För nästa generation

För nästa generation

Hic Construction är ett modernt, jämställt och digitalt byggföretag som tänker långsiktigt och är varsamma med gemensamma resurser. Med nästa generation i åtanke. 

Med hållbarhet i fokus

Med hållbarhet i fokus

För oss handlar hållbarhet om kompetens, säkerhet och kvalitet på jobbet. Vi vill erbjuda en arbetsplats där varje medarbetare känner sig sedd och gör skillnad.